ЕКВАТОР ВІДПОЧИНКУ

252

Екватор відпочинку першого заїзду. Минув 5 день відколи першовідкривачі проекту Поділля мрій від благодійного фонду Сергія Лабазюка «Ми поруч» оселились у санаторії Лісова пісня. Щодня вихователі вигадують все нові активності, аби перебування у таборі запам’яталось діточкам надовго. Новий день відпочинку дітлахи розпочали із відвідування старого замку у Кам’янці – Подільському.

Цікаві факти про фортецю та надзвичайно красиві споруди не аби як сподобались дітлахам. Окрім прослуховування цікавої розповіді діти спробували в дії стародавню зброю, побут, а також споглядали гарні краєвиди.

Опісля культурної програми та смачного обіду дітлахи відвідали басейн.

У басейні діти не тільки бавляться, а й оздоровлюються, адже вода у санаторії надзвичайно корисна та цілюща.

Після закінчення водних процедур підлітки мали змогу відчути себе справжніми журналістами та операторами. Для створення власного репортажу діти обрали цікаві та водночас веселі теми, до прикладу вранішню зарядку, яку так не хочуть відвідувати.

Попереду у дітей ще декілька днів цікавого відпочинку. Організатори впевнені, проект «Поділля Мрій» допоможе діточкам відволіктись від буремних подій. Адже зараз ці маленькі серця страждають найбільше, тож дорослі повинні докласти всіх зусиль, аби дитинство дітей не загубилось у суворих реаліях.

" " " "