Електронний журнал запрацював.

1516

Електронний журнал запрацював щоправда – поки не у всіх школах міста. Для експерименту було обрано п’ять загальноосвітніх закладів. Якщо система себе виправдає, то й інші школи Хмельницького почнуть працювати за новим форматом. Його ефективність – у доступності, переконують прихильники проекту. Батьки зможуть відслідковувати успішність власних дітей з усіх предметів,  дізнаватися домашнє завдання та  відвідуваність.

У листопаді  в Хмельницькому стартував пілотний проект «Електронний журнал». Нині п’ять шкіл міста випробовують його в дії, корегують та вдосконалюють можливі недоліки.

А все через те, що поки залишилися паперові журнали. Та в перспективі і вони зникнуть з учительських столів. Система достатньо проста. Батьки та вчителі реєструється за власним номером телефону і отримують цілковитий доступ до успішності дитини. Окрім звичайних оцінок можна дізнатися і розклад занять, і відвідуваність учня. Такі дані приховані від друзів та сусідів. Аби увійти у систему, вчителі можуть використовувати будь які гаджети. До прикладу, пані Тетяна використовує свій мобільний телефон.

Електронний журнал – ефективний засіб моніторингу якості освіти. Також він дозволяє для батьків зрозуміти кінцеву оцінку дитини. Від того – зменшить навантаження на вчителя, бо не доведеться пояснювати кожному особисто успішність учня.

 

" " " "