Емоція вогню у новій збірці поезій Ольга Саліпи

1300

«Територія вогню» від Ольги Саліпи. У Хмельницькому відбулася презентація збірки віршів хмельницької поетеси. Це друга книга із серії, яка присвячена жінці та її внутрішньому стану душі. Шість різних розділів поєднані між собою надзвичайною відвертістю.

«Територія вогню» від Ольги Саліпи. У мистецькому дворику відбулася презентація другої збірки віршів хмельницької поетеси. Книга стала тематичним продовженням «Території жінки». Саме із нею письменниця дебютувала минулого року. Перший наклад у пів тисячі примірників розійшовся дуже швидко. Потім видавництво додрукувало ще три сотні збірок. На цьому письменниця вирішила зупинитися і розпочала роботу над новою ліричною розповіддю.

В збірку увійшло шість розділів: «Вогонь дому», «Жінки», «Пристрасті», «Спогади», «Думки» і «Війна». Останній дещо змінює звичну подачу письменниці.

Тема вогню пронизує усю збірку. Звісно, він символічний і показує силу і загадковість жіночої душі. А кожен вірш для письменниці -як особиста сповідь, молитва та розмова зі своїм читачем. Презентувати другу книгу завжди важко і боязко, розповідає поетеса. Особливо, коли перша стала успішною і впізнаваною.

" " " "