Аварія у Кам’янець-Подільському районі: машина злетіла з мосту в кювет

Некерований автомобіль на повній швидкості летів на дитину, яка йшла по мосту

1823

На мосту в селі Слобідка-Кульчієвецька Кам’янець-Подільського району сьогодні близько 11-ї години сталася ДТП, що могла вартувати життя, принаймні, двом людям. Та, мабуть, обоє вони народилися в сорочці, бо змогли уникнути страшного фіналу.

Автомобіль “Богдан 2111”, із 58-річним водієм, на повній швидкості пролетів через міст і полетів униз, в кювет. Там якраз протікає невеличка річка Рудка. На диво, падаючи з машиною із такої висоти, водій одержав лиш невелику травму і навіть відмовився від госпіталізації.

Однак ще більше пощастило дитині, яка в цей момент йшла через міст. Некерована артівка вітром пролетіла повз неї та злетіла вниз. Очевидці кажуть, що між дитиною та автомобілем залишалась відстань не більше двох метрів.

Свідки аварії також кажуть, що водій автомобіля був нетверезий. Втім, більше про це мають сказати слідчі, які виїжджали на місце пригоди.

Читайте також: Нічна ДТП у Чемеровецькому районі: п’яний водій не бачив дороги

Крім поліцейських, туди виїжджали й рятувальнки, які запобігли загорянню і вибуху автівки: від’єднали живлення та змили з мосту залишки паливно-мастильних матеріалів.

" " " "