У джитсерів стартував тренувальний сезон

1349

Підготовка не у повну силу та змагання аж на осінь. У хмельницьких джитсерів стартував тренувальний сезон. Заняття відвідують тільки старші діти, для молодших двері спортивного залу поки що закриті. Старша група тренується тільки два тижні і то не на максимумі. У виді спорту, де тактильні контакти – основа, працювати у партері – зась. То як тоді готуються до змагального сезону джитсери ?

Контактний вид спорту – без контакту. У хмельницьких джитсерів стартував тренувальний сезон. Підготовка, правда, не у повну силу. Працювати у партері дітям – зась, тож акцент роблять на одиничні техніки.

І це тільки для дорослих. Тренувальний сезон хоч і стартував, втім не для всіх. Заняття відвідують тільки старші діти, для молодших двері спортивного залу поки що закриті. Старша група ж тренується тільки два тижні і то не на максимум.

У таких умовах відновлювати форму важко, кажуть самі джитсери. Особливо не солодко тим, хто на карантині взагалі не тренувався.

А ось у Насті Поліщук можливість тренуватися була. На карантині джитсерка займалася вдома разом з іншими, щоправда у режимі онлайн.

У режимі обмежень джитсери все ж готуються до змагального сезону. Він, сподіваються, стартує хоча би у вересні. До того планують провести внутрішні турніри, оцінити власні сили та сформувати збірну. Далі спортивну честь області захищатимуть на всеукраїнських змаганнях. А ось міжнародні чемпіонати очікують ближче до зими.

" " " "