Енергоквест у парку імені Михайла Чекмана

978

Мета Паризької угоди чи найменш ефективні джерела енергії. У парку імені Михайла Чекмана провели другий енергоквест для школярів. Минулого року цей захід у рамках днів сталої енергії проходив на велосипедах, цьогоріч від двоколісних відмовилися – парк надто маленький для їзди. Натоміть, на відміну від 2017-го участь у квесті взяли абсолютно усі школи.

І навіть без «найліпших друзів» школярі у своїх силах впевнені. До прикладу учень 14-ої школи Владислав каже, сюди прийшов не за участю, а за перемогою.

Усім цим молодим людям, а їх тут зібралося майже сотня – по три представника від кожної із тридцяти однієї школи міста, доведеться відповідати на непрості питання пов’язані із енергозбереженням. Для дітей це не новинка – у них є відповідні заняття.

Так звані лайфхаки… Деякими із них ділиться Владислав. Хлопець, каже – до школи дістається пішки, а ще економить електроенергію.

І справді нинішні школярі добре обізнані в енергоефективності. Це показав минулорічний квест – питання для юнаків та дівчат виявилися надто легкими. Цьогоріч їх ускладнили.

На все про все дві години…Та мета квесту не перемога– змолоду навчити українців із відповідальністю ставитися до енергоресурсів планети.

" " " "