Ентузіазм та бажання навчати – колишні спортсмени започаткували секцію дзюдо

660

 Ентузіазму та бажання достатньо для того, аби започаткувати власну секцію дзюдо. У цьому переконані герої наступного сюжету. Андрій та Олександр впродовж року навчають дітей основам бойового мистецтва. Деякі їх вихованців – з особливими потребами.

Микита відпрацьовує кидок через спину. Ще рік тому для хлопчика цей прийом був чужим. Нині він з легкістю кладе суперника на лопатки.

У залі Микита проводить ледь не увесь вільний час. Двічі здобував перемогу на змаганнях. Успіхам Микити та інших вихованців секції неабияк радіють тренери – Андрій та Олександр. Вони у минулому – професійні спортсмени, неодноразово ставали призерами чемпіонатів.

 Тож разом із другом Олександром започаткували секцію дзюдо. Знайшли приміщення, власними силами довели його до ладу. Підтримали хлопців обласна федерація та батьки.

 А ще тут займаються з дітьми з особливими потребами. Спершу, розповідають хлопці, було важко. Проте перші результати не змусили на себе довго чекати.

Нещодавно у секції з’явилися нові тренажери, які придбали за рахунок благодійного фонду «Ми поруч».

 Інвентар, запевняють тренери, універсальний. На ньому спортсмени відпрацьовують стрибки, підтягування, прийоми без напарника та багато інших елементів, необхідних у боротьбі. І тренери, і вихованці наразі готуються до майбутніх змагань. І переконані, що попереду на них чекають нові перемоги.

" " " "