Фатальний опір: хмельничани допомогли поліцейським затримати грабіжників

1078

Гуртом і батька легше бити! У Хмельницькому городяни допомогли поліції затримати грабіжників. Котрі, здається, не в той день, і не в той час вирішили «потрусити» магазин. Гроші зловмисники таки викрали, правда, потішитись ними не змогли – їх затримали того ж дня. І все – саме завдяки небайдужим городянам. Котрі влаштували злочинцям справжнісінький квест: спершу перекрили шляхи відступу, а потім простежили шляхи втечі і повідомили їх копам.

Сценарій справжнього голівудського бойовика розгорнувся днями у обласному центрі. Двоє озброєних чоловіків напали на магазин – заручників не брали – вимагали віддати гроші.

Незважаючи на пістолет біля обличчя та грубе застосування сили, касу продавчиня боронила як могла. Штурханину з вікна запримітили двоє перехожих. І ринулися у бій. Відчинили двері, утім, зайти непоміченими їм не вдалося. Злочинці були готові дати відсіч.

Коли злочинці зрозуміли, суперники – достойні і вибити двері їм не вдасться, взялися за скло.

Орієнтування на злочинців миттю розлетілося містом. Патрульні, котрі обстежували Інститутську та Тернопільську запримітили двійко підозрілих чоловіків напідпитку.

Чоловіки пояснили, руки порізані, бо побилися між собою. Переконували, претензій один до одного – жодних, відтак поліція – зайва. Незважаючи на запевнення, псевдо-розбишак забрали у відділок.

Наразі мова – про 9 тисяч. За скоєне зловмисникам світить від 7 до 12 років ув’язнення. Їм вже оголосили про підозру і взяли під варту. Обидва крадії – раніше судимі хмельничани. Один із них наразі перебуває під адміністративним наглядом.

 

" " " "