Подільське дербі: «Поділля» проти «Ниви»

1278

Подільське дербі. Хмельницьке «Поділля» у домашньому поєдинку приймало вінницьку «Ниву». Традиційно, матч відбувся на центральному стадіоні міста та зібрав сотні вболівальників. Минулого разу місцеві футболісти фанів не потішили, адже програли волочиському «Агробізнесу» аж чотири м’ячі.

Захотіли побігли, захотіли не побігли, захотіли зіграли, захотіли не зіграли. Ця цитата Віталія Костишина може стати крилатою і характеризує вона ніщо інше як хмельницьке «Поділля», принаймні у матчі проти вінницької «Ниви» – стовідсотково.

А ось вінницька «Нива» зіграла аж у чотири забитих м’ячі. При цьому, каже головний тренер команди Денис Колчин, його хлопці не виклалися на повну.

Окрім цього, каже тренер, має ще один козир у рукаві. Так у «Ниви» відсутні будь-які кадрові проблеми, адже у команди є не один, а два повноцінних склади.

А ось у хмельницького «Поділля», мабуть, не все так добре. Так, у цьогорічному сезоні місцеві футболісти не потішили своїх вболівальників жодного разу. З трьох зіграних матчів вони примудрилися три програти.

Що конкретно зміниться Віталій Костишин так і не сказав, втім, сподіваємося, у наступному матчі позитивні зрушення нарешті побачимо. До слова, зіграє хмельницьке «Поділля» на виїзді. У місті Моршин 22-го квітня їх прийматиме стрийська «Скала».

" " " "