Фестиваль студентського гумору – 2018

1448

«Свої люди», «Ідеальна команда», «Зефір», «Ти нє такая» та «Рожевий кінконг». У Хмельницькому пройшов другий фестиваль студентського гумору. На відміну від першого, у цьогорічному фесті взяли участь не тільки місцеві команди, а й гумористи з Чернівців та Львова.

«Свої люди», «Ідеальна команда», «Зефір», «Ти нє такая» та «Рожевий кінконг». Ці п’ять команд взяли участь у другому фестивалі студентського гумору. Перший, який відбувся минулого року, був локальним. Цьогоріч свято сміху змінило формат та розширило географію. Так, на другий фест заявилися не тільки місцеві гумористи, а й команди з Чернівців та Львова. Жартували учасники на тему студентського життя.

Тема «студентське життя» – основний критерій участі, а ось перемогти у фестивалі можна було тільки з авторськими жартами.

Найбільше хмельницькій публіці полюбилися та запам’яталися «Рожеві кінконги» зі Львова.

Ця трійка просто підірвала хмельницький зал. Кожен жарт був доречним та насправді показував студентське життя таким, яким воно є.

«Рожевий кінконг» підкорив і глядачів, і журі. Тож, у другому фестивалі студентського гумору львів’яни чесно заслужили перше місце.

Тож, найкраще студенти жартують у Львові. Другими у фестивалі студентського гумору стали «Свої люди» з Хмельницького, а третьою – чернівецька «Ідеальна команда». Переможців та призерів відзначили не лише кубками та грамотами. За влучні жарти вони отримали грошові сертифікати.

Наступний фестиваль студентського гумору відбудеться вже у 2019-му. Третю гуморину організатори планують на день сміху, втім, зізнаються, є ідея створити щось більш масштабне, на кшталт, студентської ліги сміху, яка проходила б у кілька етапів.

" " " "