Фестиваль студентського гумору у ХНУ

1706

«Ерор 55», «Мартовські коти», «Ти нє такая» та «ПИскурі». Під кінець березня у Хмельницькому відбувся перший фестиваль студентського гумору. Подібного у місті ще не було, а першопрохідцями у цій смішній справі стали студенти ХНУ. Саме вони підготували свято для поціновувачів Ліги сміху. Хоча фестиваль і став першим студентським млинцем, втім не просто вдався, а перевершив усі очікування.

Не навчанням єдиним. Нещодавно у Хмельницькому відбувся перший фестиваль студентського гумору. Подібного у місті ще не було, а першопрохідцями у цій смішній справі стали студенти ХНУ. Саме вони підготували свято для поціновувачів Ліги сміху.

У першому фестивалі гуморили чотири команди: «Ерор 55», «Мартовські коти», «Ти нє такая» та «Пискурі». Програма заходу включала три конкурси: візитка – 55 – багато чи мало, біатлон та домашнє завдання – всім про все.

Розмочити фестивальний сезон довелося команді «Ерор 55». Якщо у назві команди помилка, кажуть гумористи, то обирали її аж ніяк не помилково. У такий спосіб, переконують, хотіли привітали університет з ювілеєм.

Якщо «Ерор 55» – команда молода, то «Ти нє такая» створена кілька років тому. Щоправда, каже капітан Анна Левшун, змінювали назву. Наразі Аня – єдина дівчина у колективі, а тому не така, як інші.

Ще одна команда фестивалю гумору – «Мартовські коти». Над назвою, кажуть самі учасники, довго не думали. Все просто – фестиваль відбувся під кінець березня, а тому «мартовські», прізвище капітана – Кіт, відповідно – коти.

І вперше на хмельницькій сцені виступали хлопці з Закарпаття – команда «Пискурі». Оригінальним стилем та діалектом вони просто порвали глядацьку залу.

Саме «Пискурі», до слова, так на Закарпатті називають рибу в’юн, і стали першими чемпіонами першого фестивалю. Окрім того, що команда підкорила усіх судів, то ще й взяла приз глядацьких симпатій.

" " " "