Молодіжне крило «Самопомочі» активно розвивається на Хмельниччині.

947

Молодіжне крило «Самопомочі» на Хмельниччині – у п’ятірці кращих. Організація активно розбудовується по районах. А ще молода «Самопоміч»  реалізовує десятки проектів  для самореалізації юнаків та дівчат.

Ініціативні, амбітні та рішучі – саме таку молодь  об’єднало Молодіжне крило «Самопомочі». Нині осередки  молодіжки знаходяться по всій країні. Хмельницьке об’єднання «Самопомочі» – у 5 кращих.  Вчергове к нашому місті молодіжне крило « Самопомочі» провело зустріч з активною молоддю – саме у юнацькому середовищі  можна знайти майбутніх політиків та активістів.

Молодіжне крило «Самопомочі» у Хмельницькій області не лише активно збільшує число однодумців, а й реалізовує важливі проекти для  молодіжного середовища.

Як каже очільник Молодіжного крила «Самопомочі» у Хмельницькій області, за результатами анкетування серед студентів, більше половини  молодих громадян не стежать за політичним життям країни. Відтак, свою роботу молода « Самопоміч» спрямовує  на просвітницькі заходи та розвиток майбутніх лідерів. Таку роботу проводять не лише в обласному центрі , а й в районах.

Активна та молода людина у сучасному суспільстві не  бачить позитивний приклад  у вітчизняному політикумі. Ефект розчарування  – це не завжди негатив, це спосіб зробити усе краще, каже представниця «Самопомочі» в обласній раді Інна Ящук.

Молоде покоління не лише мріє про життя  за кордоном та безтурботне  існування. Як переконують  студенти – у їхньому середовищі  питання  пошуку  покращення ситуації у країні – одне з найболючіших. Тому захід, організований Молодіжним крилом «Самопомочі» вважають гарним поштовхом до самореалізації.

Робота з молоддю – дієвий інструмент для того, щоб  покращити демократичні стандарти у нашій державі та розбудувати сучасну модель  управлінців на майбутнє.

Робота з юнаками та дівчата – у пріоритеті  для Молодіжного крила «Самопомочі». Тому тут запланували безліч заходів, орієнтованих на майбутнє країни.

" " " "