Фестивальна майстерня  у Хмельницькому. Тут навчатимуть, як зробити гарний фест.

1539

Як зробити хороший фестиваль та отримати прибутки? Наступного тижня наш обласний центр прийматиме всеукраїнську  конференцію.Захід  організовує Агенція сталого розвитку, а участь у ньому візьмуть понад сотня учасників. Досвідом ділитимуться представники найбільших фестивалів  – «Файне місто», «Республіка», «Винотавр».

Востаннє подію подібного формату проводили  сім років тому у Кам’янці-Подільському. З того часу обласний центр зарекомендував себе декількома вдалими фестами – «Республіка», «Грін Фест», «Рокендбуг». Тепер же в Агенції сталого розвитку планують великий захід  для навчання тих, хто хоче у майбутньому проводити  яскраві масові події. Адже, до прикладу знаменитий «Октоборфест»  заробляє мільйони доларів, і частина цього прибутку  залишається в бізнесменів та рестораторів.

Хмельницький останнім часом спрямовує свої зусилля на розвиток туризму.Тож фестивальна майстерня  поєднає владу, бізнес та менеджерів вдалих проектів.  Влаштують на конференції і майстер-класи, аби теорія засвоїлась швидше.

Загалом на заході задіяні близько 40 спікерів з різних міст України.А кількість тих, що виявили бажання послухати  – вже перевершила  цифру 100. Розпочне свою роботу фестивальна майстерня  24 листопада у дитячій школі мистецтв.

 

" " " "