Фіналісти акції «Будиночок для сироти»

656

У Хмельницькому визначили переможців соціальної акції «Будиночок для сироти». Її проводять у нашому місті вже вдруге. Мета – привернути увагу до теми сирітства в країні. Загалом, близько 200 учасників презентували доробки у вигляді хатинок. Їх разом із солодощами та листами дітей передадуть у будинки сімейного типу та інтернати.

Маленька Ангеліна у свої 5 вже знає, що є дітки без батьків. Саме для них разом із мамою Ілоною змайструвала сучасний будиночок. Тут є усе необхідне для життя, а найголовніший компонент – це любов.

Загалом, у соціальній акції «Будинок для сироти» взяли участь понад 200 учасників. Серед доробків – колективна творчість. До прикладу, у школі №21 до створення імпровізованої хатинки долучився увесь другий клас. Ці діти уже змалечку знають, що таке допомагати нужденним.

Переможці проєкту отримали дипломи та солодкі подарунки за свою творчість. А діти без батьківського піклування – можливість бути всиновленими. Адже, після підбиття підсумків акція отримала соціальний резонанс.

Усі змайстровані хатинки організатори розвезуть у сиротинці та будинки сімейного типу.

" " " "