Вибір зроблено: у Кам’янець-Подільському – новий міський голова

1009

Вибір зроблено: у Кам’янець-Подільському – новий міський голова. Відповідно до результатів другого туру голосування мерське крісло посяде свободівець Михайло Посітко, за якого віддали свої голоси понад 58 відсотків жителів майбутньої ОТГ. Спостерігачі ОПОРИ кажуть, волевиявлення відбувся абсолютно демократично. Єдине, що не потішило – це чорний піар, котрий у Кам’янці просто лився рікою.

Епосі чорного піару – кінець. У Кам’янець-Подільському уже оголосили результати виборів. В ОПОРІ кажуть, настільки швидкого результату не очікували.

Між 5 та 6 ранку у ТВК офіційно повідомили прізвище переможця. Мерське крісло, відповідно до результатів волевиявлення, тепер посяде свободівець Михайло Посітко. У нього – понад 58 відсотків голосів. В ОПОРІ кам’янецькі вибори називають демократичними.

Впродовж 15 листопада правоохоронці отримали лише 6 повідомлень про правопорушення. Не всі вони стосувались Кам’янця, адже, у районі тривали й вибори до Судилківської, Маківської сільських рад та Гуківської селищної ради.

Наразі, кажуть правоохоронці, перевірка інформації щодо правопорушень триває. Разом із тим, попередньо додають, більшість з вказаних звернень свого підтвердження не знайшли.

" " " "