«Football for Kids»

1092

Волочиськ, Деражня, Дунаївці та Шепетівка. Нещодавно ці чотири команди змагалися у фіналі обласного етапу «Football for Kids». Традиційно, організували турнір хмельницькі поліціянти, втім люди у формі – не акцент. Особливість у тому, що склад команд формували діти, котрі мають проблеми із законом, гравці з багатодітних або малозабезпечених сімей, вимушені переселенці чи діти, батьки котрих загинули у АТО.

Цими вихідними у Хмельницькому знову футболили. Волочиськ, Деражня, Дунаївці та Шепетівка – попередньо ці чотири команди виграли зональні турніри, а  тепер змагаються у фіналі обласного етапу «Football for Kids».

А тому, запевняють поліцейські, при формуванні команд акцент робили на дітей, котрі мають проблеми із законом, дітей з багатодітних або малозабезпечених сімей, вимушених переселенців чи дітей, батьки котрих загинули на сході. У такий спосіб, кажуть, воліють привити їм, тай й усім діткам, любов до спорту, здорового способу життя, нетерпимість до шкідливих звичок і порушення закону.

І власне до самого турніру. Так серед чотирьох команд-переможниць зональних турнірів визначили найсильнішу у всій області.

Тим самим шепетівчани взяли на себе ще одну місію – представляти Хмельниччину на всеукраїнському рівні.

 

 

" " " "