Форум організацій громадянського суспільства пройшов у Хмельницькому

650

Громадянське суспільство не може існувати без влади, а влада без громадянського суспільства. Аби знайти точки дотику, налагодити діалог та взаємодію на Форумі організацій громадянського суспільства зібрались представники влади та громадський організацій. Це найбільша національна платформа для навчання, спілкування та обміну досвідом. Учасниками Форуму стають усі, кого цікавить тема, як неурядовому сектору України стати сильнішим, професійнішим та впливовішим.

Форум організацій громадянського суспільства відбувся у Хмельницькому. Ініціатором зібрання виступила громадська організація «Подільська правова ліга» за підтримки Програми розвитку ООН в Україні.

Організатори форуму зазначили, питання відкритого діалогу між владою, громадськими організаціями та суспільством і досі актуальне. Представники громадянського сектору отримали можливість розповісти про напрацювання, поділитися досвідом, актуалізувати проблематику та надихнути колег на більшу активність через приклади успішних проєктів від досвідчених ГО.

На Хмельниччині постійно з’являється багато громадських організацій різного спрямування, але, на жаль, немає координації дій, кажуть учасники форуму. Потрібно, аби кількість переросла у якість.

На завершення учасники заходу розглянули можливість створення неформальної регіональної коаліції організацій громадянського суспільства Хмельниччини та напрацювали шляхи розвиткусильних сторін співпраці влади з нею.

 

" " " "