Футболісти «Новатора» – знову чемпіони

987

Непідробні емоції, справжня боротьба та омріяна перемога. У Хмельницькому завершився дитячий кубок з міні-футболу. Участь у змаганнях взяли більше десятка команд, переважно місцеві та представники Житомира, Тернополя та Чернівців.

Це кадри початку турніру. На спортивному майданчику – непідробні емоції та недитяча боротьба. Кожна з команд, а їх більше десятка, воліє бути кращою. На перемогу налаштовані і новаторівці.

Сказано – зроблено! Саме ці дві команди – новаторівці 2010-го та 2009-го років народження дійшли до фіналу.

За крок до бронзи зупинилася місцева ДЮСШ, на третій сходинці закріпилися тернополяни, а ось срібна та золота нагороди залишилися за господарями спортивного майданчика. Так другі – новаторівці 2010-го року народження, а перші – 2009-го.

Фактично, цим дитячим турніром новаторівці відзначили свій шостий день народження та, у підсумку, перемогою привітали усю футбольну родину.

Та святкування не затягнуться. Зовсім скоро чемпіони поїдуть футболити до Києва на базу «Динамо». Гравці 2006-го року народження відвідають навчально-тренувальний збір у Яремче, а команда 2007-го року завітає на турнір до Миколаєва.

Тетяна Кукуріка, Антон Чапалда, Олександр Галянт. Головні новини Хмельниччини.

 

" " " "