Гаряча доба: на Хмельниччині рятувальники чотири рази гасили пожежі

Горіли господарчі споруди, промислові об'єкти та вантажівка

938

На Хмельниччині протягом минулої доби рятувальники чотири рази залучалися до гасіння пожеже різного характеру. Про це повідомила прес-служба ДСНС Хмельницької області.

Так,  дві пожежі, в Грузевиці та Судилкові, трапилися на територіях приватних домоволодінь. Там зайнялися господарчі споруди. Найбільш ймовірна причина обох інцидентів – недолік конструкції, порушення правил монтажу нагрівальних печей та димарів. Пожежі ліквідовано силами вогнеборців 4 та 21 ДПРЧ, а також МПК с. Судилків, яким вдалося запобігти подальшому поширенню полум’я та врятувати обидві будівлі від знищення.

Інший випадок трапився на станції Богданівці, що в Хмельницькому районі. Там виникло займання резервуару ТОВ  “Альянс сервіс Інвест”. На момент прибуття бійців ДСНС полум’я охопило 180 квадратних метрів. На гасіння були спрямовані підрозділи 25 ДПРП, 2 та 37 ДПРЧ обласного центру. Спільними зусиллями підрозділів пожежу було якнайшвидше ліквідовано та не допущено її розповсюдження.

Читайте також: У Хмельницькому четверо дітей ледь не загинули через зухвалість батька

А в обласному центрі на вул. Львівське шосе спалахнув вантажний фургон Ford Transit 460E. Пожежу оперативно ліквідували надзвичайники 1 ДПРЧ, проте вогонь встиг знищити бортовий комп’ютер, акумулятор автомобіля, дещо пошкодив облицювання кузова.

Причини останніх двох пожеж наразі з’ясовують фахівці.

В усіх випадках ніхто не постраждав.

" " " "