Герега виторгував для “Епіцентру” преференції у карантин

Гіпермаркети, ща належать "Епіцентру" можуть не закрити

16014

Гіпермаркетам “Епіцентру” дозволили працювати у період карантину. Принаймні така інформація з’явилась у Мережі. Пишуть про те, що прес-служба цієї мережі супермаркетів учора розповсюдила заяву за підписом генерального директора ТОВ “Епіцентр К” Петра Михайлишина, в якій викладені умови, на яких “Епіцентр” готовий працювати в період картину.

 

У заяві представники “Епіцентру” зробили спокусливі пропозиції, від яких влада, очевидно, не змогла відмовитись.

Зокрема. 1% від загального обороту мережа обіцяє спрямувати на закупку медичного обладнання а також дезінфікуючих засобів та засобів захисту від коронавірусу.

“За умови роботи наших побутово-господарських магазинів у штатному режимі ми розраховуємо щомісяця направляти на допомогу країні 40-50 млн. гривень для закупівлі медичного обладнання, масок, дезінфікуючих засобів та засобів захисту .

Ми передамо 100 апаратів штучної вентиляції легень лікарням Києва, Київської області та всіх обласних центрів і великих міст України”, – йдеться у повідомленні прес-служби “Епіцентру”.

У заяві також йдеться, що “Епіцентр” “продовжує виконувати соціальну місію і працювати”. На сайті “Епіцентру” також висить банер, що мережа працює в штатному режимі – і торгові центри, і онлайн.

Читайте також: Із Нетішина можна буде виїхати лише за перепусткою

Тобто, розпорядження щодо припинення роботи ТЦ і ТРЦ, очевидно, на мережу гіпермаркетів “Епіцентр” не поширюється.

" " " "