Нова техніка для кращої якості доріг

1082

 Сучасна техніка – запорука якості виконаних робіт. Хмельницьке Шляхобудівельне управління №56 продовжує нарощувати парк техніки для ремонту та утримання доріг. Днями підприємство придбало ескаватор, вантажівки та автогрейдер. У цьому році це не перше велике придбання.

 Олексій Володимирович – екскаваторник вже близько трьох десятків років. За цей час встиг попрацювати на багатьох моделях спецтехніки. Вмінь та досвіду у чоловіка не бракує.

 Так Пан Олексій випробовує новий екскаватор. Переконує, техніка надійна та в умілих руках дозволяє працювати у складних умовах.

 Для якісного будівництва, ремонту та експлуатаційного утримання доріг дорожнє підприємство взяло на озброєння кілька одиниць техніки. Окрім екскаватора, це ще три вантажівки та один автогрейдер. Останній може виконувати набагато більше роботи за короткий період часу.

 Шляхобудівельне управління №56 оновлює свій автопарк кілька разів на рік. Кілька місяців тому тут придбали близько десятка вантажівок та обладнання до них для посипки автошляхів.

 Керівник підприємства додає, цей рік у державі – рік великого будівництва, тому поставки нової техніки не останні.

" " " "