У Хмельницькому стартував сезон ремонту прибудинкових територій.

1068

 Грошей мало, але ремонти триватимуть. У Хмельницькому стартував сезон ремонну прибудинкових території. На це із міського бюджету виділили 14 мільйонів гривень. Орієнтовно заплановано привести до ладу 20 прибудинкових територій. Розпочали ремонтувати за адресою Завадського, 64/2.

 Марія Захарівна мешканка будинку за адресою вулиця Завадського 64/2. Там проживає вже понад 30 років. Каже, будинок старий, панельний і прибудинкова територія теж була в жалюгідному стані. Ремонтувати її ніхто не брався.

 Тому у міському житловокомунальному господарстві вирішили не просто частково підлатати, а капітально оновити прибудинкову територію.

 Робити виконує приватне підприємство. Загалом на капітальний ремонт цієї територій виділили понад два мільйони гривень. За кілька днів працівники встигли зробити тротуарну доріжку, відмежувати квітники тощо.

 Мешканці будинку відзначають позитивні зміни. Кажуть, територію розширили і трохи впорядкували.

 Змінам радіють і жителі сусідніх будинків. Кажуть, приємно, що нині дбають про благоустрій містян. І, сподіваються, незабаром ремонтуватимуть і їхню територію.

 Цьогоріч на ремонти прибудинкових виділили відносно невеликі кошти. Це пов’язано із загальним зменшенням фінансування спеціально фонду галузі житлово омунального господарства.

 Далі ремонтуватимуть прибудинкову за адресою вулиця Курчатова, 1д.

 

" " " "