«Гіркі жнива» під відкритим небом

1638

Рекорд на рекорді та рекордом поганяє. Минулого року представники Книги рекордів України до Хмельницького приїздили аж чотири рази. Зафіксували велетенську вишиванку із людей у вишиванках, парад близнюків, найбільшу розмальовку-антистрес та зелене серце України. Цього року Хмельницький знову відзначився. На стадіоні ХНУ відбувся наймасовіший перегляд фільму під відкритим небом у вишиванках. 

«Гіркі жнива» або «Врожай диявола» – канадська стрічка про історію кохання у розпал українського голодомору. На широких екранах з’явилася у кінці лютого поточного року, а у День вишиванки кіно вперше показали просто неба.

Обирала фільм студентська рада ХНУ. Кажуть, варіантів було декілька, втім зупинилися на «Гірких жнивах». Щоправда, показували фільм російською мовою. У вільному доступі українською стрічки поки що немає.

Перегляд патріотичного кіно став особливим. Власне, під час самого показу зафіксували рекорд України. Це – найчисельніший перегляд фільму під відкритим небом у вишиванках.

На перегляд фільму просто неба прийшли ледь не тисяча містян. Щоправда, у вишиванках, – тільки три сотні. Саме вони стали частинкою рекорду України.

За два останні роки місто можна сміливо назвати рекордним. Минулоріч представники Книги рекордів України до Хмельницького приїздили аж чотири рази. Зафіксували велетенську вишиванку із людей у вишиванках, парад близнюків, найбільшу розмальовку-антистрес та зелене серце України. Цьогорічний рекорд поки що – перший.

 

" " " "