Діти обиратимуть найкращий фільм… У Хмельницькому вперше пройде «Чілдрен Кінофест»

1309

Діти обиратимуть найкращий фільм… У Хмельницькому вперше пройде «Чілдрен Кінофест». Переглядати запропоновані для конкурсу стрічки маленькі подоляни зможуть у кінотеатрі імені Тараса Шевченка, безкоштовно, за умови попередньої реєстрації.  Тут з 27 травня по 4 червня покажуть сім фільмів, котрі змагатимуться за звання найкращого. А його обиратимуть маленькі глядачі, голосуючи у спеціальних бюлетенях після перегляду кінострічки. 

Це уривок із угорського фільму «Лапа». Минулого року кінокартина Роберта-Адріана Пежо, заснована на реальних подіях, отримала Гран-прі. Цьогоріч її показуватимуть на закритті фестивалю. Також поза конкурсом на маленьких глядачів чекає екскурсія до витоків кіно разом зі стрічкою «Люм’єр!». А перед тим демонструватимуть фільми конкурсної програми.

До речі, змагатиметься за перемогу й український анімаційний фільм «Микита Кожум’яка».

Переможця конкурсної програми фестивалю визначить глядацьке голосування – на вході до кінозалу глядачі отримують бюлетень, у якому ставлять оцінку фільму. Платити за перегляд не доведеться – «Чілдрен Кінофест»- надає змогу безкоштовного перегляду.

Протягом дев’яти днів з 27-го травня по 4-те червня фільми показуватимуть щодня о 9:20 ранку. Вміщує зал Шевченкового кінотеатру 460 осіб, тож місця має вистачити усім маленьким кіно гурманам. Тим паче, що Хмельницький до «Чілдрен Кінофесту» долучився вперше.

Тож не втрачайте можливості подарувати своїй дитині естетичне задоволення. Тим паче зробити це можна безкоштовно.

 

" " " "