Науковці краю отримали відзнаки.

1335

Науковці  Хмельниччини отримали заслужені нагороди .В області підбили підсумки 12-го конкурсу наукових робіт. Більше десятка праць з агрономії,історії,права та технологій представили викладачі подільських вишів та працівники держустанов краю. Серед переможців – як молоді кадри, так і досвідчені педагоги. 

Напередодні Дня науки в області підбили підсумки обласного конкурсу дослідницьких  робіт. Участь у ньому взяли більше десятка науковців. Володарю призового місця – відзнака та грошова премія у декілька тисяч гривень.

Такі почесті науковій еліті краю вже стали звичними  – конкурс  проводиться  більше десяти років поспіль. Тож голова обласної ради тиснув руку аграріям, юристам та навіть колишнім держслужбовцям . Дослідницький потенціал передових вишів Хмельниччини  досить багатогранний. Серед  переможців  – і викладачі прикордонної академії.

Новітні способи вирощування сільськогосподарських рослин представили доценти сільськогосподарської академії . У час інформаційної війни переможну роботу про кібербезпеку подали на конкурс правники.

Напередодні  відзначили роботи і молодих дослідників Малої академії наук. Таким чином в області хочуть стимулювати обдарованих та талановитих.

 

" " " "