Golden rock у Хмельницькому.

1705

 Понад 60 музикантів на одній сцені.  13 грудня у Хмельницькому звучатимуть золоті хіти відомих рок-гуртів. Концерт організовують у театрі імені Михайла Старицького. Для професійної команди це справжній дебют. Бо у такому форматі за всю історію закладу ще жодного разу не виступали. На такий крок пішли заради благодійності, аби допомогти маленькому хмельничанину Олександру Ємцю. 

 Золоті хіти відомих рок-гуртів вперше звучатимуть на сцені театру імені Михайла Старицького. Благодійний концерт відбудеться 13 грудня о 19 годині. На сцені збереться увесь  оркестр театру разом із провідними вокалістами,аби зробити шоу справді незабутнім.

 До концертної програми відібрали 18 запальних світових композиції.  Кожну із них створювали ніби заново, оскільки і виконання, і кожен інструмент підлаштовували під кожного вокаліста особисто.

 На підготовку концерту пішло майже три місяці. Ірина Шкурчук під час виступу буде виконувати одну із композицій фінського гурту Nightwish. Каже, такий досвід дуже хвилюючий.  Бо вперше довелося вийти з зони комфорту оперної виконавиці й спробувати відтворити зовсім інший стиль.

 Усі зібрані кошти з продажу квитків будуть перераховані родині важко хворого хлопчика Олександра Ємця. Нині він перебуває на лікуванні за кордоном.

" " " "