Голова Національної сервісної служби України, Василь Луцик, відвідав Хмельниччину у робочому візиті 7 лютого.

641

Голова Національної сервісної служби України, Василь Луцик, відвідав Хмельниччину у робочому візиті 7 лютого. Під час зустрічі з першим заступником начальника Хмельницької обласної державної адміністрації Сергієм Тюріним та заступником начальника облдержадміністрації Володимиром Юр’євим обговорювались ключові аспекти співпраці між Національною соціальною службою та обласною адміністрацією.

Основними пунктами обговорення були: соціальний захист населення та захист прав дітей, дотримання законодавства та здійснення державного контролю, координація у сфері соціального захисту населення, особливо з урахуванням великої кількості вразливих категорій населення на території області. Сергій Тюрін висловив подяку за візит і підкреслив необхідність спільних зусиль для забезпечення соціального захисту всіх категорій населення.

Під час візиту представники Національної соціальної служби відвідали заклади освіти, щоб ознайомитися з умовами проживання та навчання дітей. Такі візити та спільні заходи демонструють важливість і ефективність співпраці між центральними та регіональними владними структурами.

" " " "