Мешканка Дунаївців стала жертвою шахраїв

434

Учора в місті Дунаївці Кам’янець-Подільського району 20-річна місцева мешканка звернулася до поліції та повідомила про те, що її обманули на понад 90 000 гривень. Дівчина стала черговою жертвою інтернет-шахраїв.

З’ясувалося, що невідома особа зв’язалася з нею через один з месенджерів та запропонувала легкий заробіток. Зловмисник пропонував дівчині взяти кредити онлайн у різних фінансових установах, залишити частину грошей собі, а решту передати “роботодавцю”. Він заверяв, що всі зобов’язання будуть погашені його особисто. Заявниця згодилася на цю схему та оформила кілька позик на своє ім’я. Початково аферист навіть відшкодовував частину витрат, тому дівчина не підозрювала нічого підозрілого.

Проте, коли сума боргу перевищила 90 000 гривень, “роботодавець” припинив виплати, і дівчина зрозуміла, що потрапила в обман та звернулася за допомогою до поліції.

Зараз правоохоронці розслідують всі обставини цього випадку та закликають громадян бути обережними та не довіряти свої гроші незнайомцям, оскільки шахраї постійно вдосконалюють свої методи обману.

" " " "