Голова обласної ради Віолета Лабазюк зустрілась із послом Польщі в Україні

485

Інвестиції, розвиток та підтримка бізнесу. В обласній раді зустрілись із  дипломатами Польщі. Голова ради Віолета Лабазюк обговорила із послом та консулом усі аспекти співпраці. Серед ключових тем зустрічі – розбудова інфраструктури області та підтримка агробізнесу.

Надзвичайний та Повноважний Посол Польщі та генеральний консул Дамян Царпіньскі завітали на Хмельниччину. Бартош Ціхоцкі в нашій області вперше. Як каже дипломат, цей регіон для Польщі досить цікавий у плані співпраці.

Голова обласної ради Віолета Лабазюк каже , зустріч досить результативна. А серед перспектив співпраці – агробізнес, імпорт та експорт товарів та зміцнення інфраструктури краю.

Хмельниччина серед лідерів у реформі децентралізації. А наші західні партнери готові всяко ділитися досвідом із новоствореними громадами.

Хмельниччина цінує таку співпрацю, адже у нашій області чимала діастора поляків. Як каже голова обласної ради Віолета Лабазюк , навіть незважаючи на карантин, робота із  зміцнення закордонних партнерських зв’язків триває.

У підсумку обидві сторони домовились про підтримку земельної реформи в Україні та розвиток туристичного потенціалу.

" " " "