Шоста сесія міської ради відбулась у Волочиську

476

Шоста сесія міської ради відбулась у Волочиську. Там мер Костянтин Черниченко прозвітував про зроблене за рік минулий. Що вдалося реалізувати тамтешній громаді і які ще рішення ухвалили депутати?

Рік був складним, утім в цілому – вдалим для Волочиської громади. Мер Костянтин Черниченко звітує про зроблене у 2020-му. Попри те, що у порівнянні з минулими роками бюджет розвитку значно схуд, багато запланованого в ОТГ втілити все ж змогли.

Працювали і для покращенняосвіти, – додає мер. Низку садочків та місцевих шкіл – відремонтували та покращили матеріально-технічну базу. Тепер, каже, навчатися дітям значно комфортніше.

Бюджет Волочиської громади минулоріч становив 249 мільйонів гривень. Майже всі кошти – реалізували, утім деякі залишилися. Їх під час нинішньої сесії спрямовують на найнеобхідніше. Зокрема, 250 тисяч гривень вирішують надати місцевій районній лікарні, де працюють з хворими на КОВІД.

Прийшли на сесію і АТОвці. Зачитують звернення до депутатів, аби ті допомогли з будівництвом житла.

У міській раді, – певнять, зроблять усе можливе, аби бійці були з власним помешканням. Поки розглядають два варіанти вирішення цього питання.

Розглядають на сесії і болючу для Волочиська екологічну проблему. Вже понад 20 років на території колишнього спецгосподарства перебувають контейнери з хімікатами. Їх, кажуть депутати, потрібно негайно утилізувати.

Тож у фракції «За майбутнє» ініціювали звернення до обласної ради та уряду. Решта депутатів його підтримала. Тож сподіваються, що це питання невдовзі зрушить з мертвої точки.

" " " "