Голова ОТГ, яку на Хмельниччині зловили на хабарі, вже на волі

Жінку упіймали на гарячому саме в той момент коли вона взяла хабара

2180

Історія з головою Грицівської ОТГ, яка пару днів тому впіймалася з хабаром, сьогодні тільки мла продовження: суд узяв жінку під варту. Але, як згодом з’ясувалося, на сьогодні це ще виявилось не все.

Не встигли в суді оголосити умови, за яких жінку можуть відпустити на волю та назвати суму застави, як невдовзі з’явилось повідомлення, що вона вже вийшла під заставу, повідомляє “День за днем”, посилаючись на інформацію від власних джерел.

Нагадаємо, що очільниця ОТГ, яку підозрюють у хабарництві, пообіцяла жителю області посприяти з отриманням в оренду двох земельних ділянок.  Посприяти, звісно, не задурно. Як винагороду за “труди” вона запросила 600 доларів. Сума начебто у не велика порівняно до того, які гроші “ходять” у столицях. Однак її вистачило, аби оголосити посадовиці підозру у хабарництві.

Сьогодні відбулося судове засідання, в якому обирали підозрюваній запобіжний захід. Суд вирішив узяти її під варту.  Як альтернативу триманню під вартою суд визначив заставу у розмірі 168 160 гривень. Ці гроші можна було внести за жінку, аби її відпустили на свободу на час, доки триватиме досудове слідство. І от з’явилась інформація, що вже до вечора заставу за неї внесли.  От, не злидарює все-таки наш народ .

" " " "