Пожежа з летальним наслідком на Хмельниччині: що стало причиною загибелі людини

Минулої доби у Хмельницькій області сталося п’ять пожеж, одна з них забрала життя людини

1319

За добу, що минула, рятувальникам Хмельниччини довелося п’ять разів виїжджати на виклики. У чотирьох випадках вогонь лише завдав шкоди будівлям і речам, в одному – забрав людське життя, йдеться у повідомленні  прес-служби обласного управління ДСНС.

Вчора о 8-й ранку з Віньковець надійшло повідомлення, що горить приватний житловий будинок на одній із вулиць. Туди відразу відправились рятувальники. Вогнеборцям вдалося швидко приборкати пожежу і не дати їй знищити будівлю. Однак усередині будинку, що горів, на них чекала страшна знахідка.  З’ясувалось, що 66-річний господар будинку не зміг вибратися з палаючої будівлі і загинув. Ймовірно – задихнувся від диму. Причиною загоряння стало коротке замикання електромережі.

Читайте також: Поклади боєприпасів поблизу Хмельницького: яку небезпеку несла в собі земля

Ще в одному випадку також пожежа виникла через перевантаження електромережі. З цієї причини спалахнув будинок на Нігинському шосе у Кам’янці-Подільському. Але там, на щастя обійшлося без жертв, як і в інших трьох випадках.

Дві пожежі cталися через порушення правил безпеки при  монтажі печей і димарів. Вогонь спалахнув у селі  Княгинин  Кам’янець-Подільського району та в селі Нестерівці у Дунаєвецькому районі.

Горіла також учора ввечері господарча будівля у Вишнівчику Чемеровецького району. Там причина пожежі залишилась не з’ясованою.

" " " "