Смертельна ДТП із п’яним водієм на Хмельниччині: що показав “Драгер”

Одна жінка загинула під колесами некерованої автівки, іншу – з численними травмами забрала швидка

2358

Летальна ДТП сталася в п’ятницю, 13 грудня, надвечір у селі Вовча Гора Хмельницького району. Автомобіль “ЗАЗ  1102”, за кермом якого сидів 50-річний чоловік, збив на дорозі двох жінок – 63 і 65 років. Жінки йшли узбіччям дороги, мирно бесідуючи та не підозрюючи, що наступної миті для однієї з них цей зимовий надвечірок стане останнім у житті.

Автомобіль налетів на жінок, змівши їх з дороги та завдавши одній із них смертельних травм. 63-річна жінка померла на місці події. 65-річна – одержала вивих плеча, численні забої тіла та закриту черепно-мозкову травму. Швидка забрала її до обласної лікарні.

Читайте також: Біля Кам’янця вночі перекинулась вантажівка з живою птицею: дані поліції і надзвичайників дещо різняться

На місце ДТП невдовзі також прибула слідчо-оперативна група поліції. Поліцейські відразу помітили, що водій, який збив жінок, нетверезий. Перевірка на “Драгері” дала очікуваний результат. Алкотестер показав 2,4 проміле алкоголю у крові керманича. Це у 12 разів перевищує допустиму норму.

Поліцейські затримали горе-водія та розпочали кримінальне провадження за статтею 286 ч.2 ККУ. Винуватцеві загрожує до 8 років позбавлення волі.

" " " "