Головний лікар Хмельницької обласної лікарні – хто ним буде?

1384

 Вакансія вільна, проте не надовго. У Хмельницькій обласній раді йде підготовка до оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади головного лікаря обласної лікарні. Контракт із попереднім закінчився. Наразі у білому будинку визначилися із конкурсним журі. Своїх представників обрали і у медичній установі.

 Якщо із членами конкурсної комісії обласна рада визначилася ще у понеділок, то медичний заклад своїх делегатів делегував в середу. Голосуванням персонал обрав трьох членів від обласної лікарні.

 Один із членів конкурсної комісії від обласної лікарні каже, на цій посаді має бути людина, яка розуміється в науці та була господарником.

 На зібранні був присутній і один із ймовірних претендентів на посаду директора медустанови. Олексій Підмурняк каже, про корупцію у закладі знає. Аби її побороти – потрібно краще заохочувати працівників. Гроші на доплати можна віднайти шляхом оптимізації.

 Процедура із обрання кандидата буде довгою. Так само, як і ймовірний перелік претендентів. Тому прізвище головного лікаря буде відоме вже ближче до нового року.

" " " "