Готові, але не повністю: деесенесівці перевірили театр Старицького

1125

Деесенесівці краю продовжують свої перевірки. Під приціл вогнеборців цього разу потрапив театр Старицького. Пожежний стан закладу оцінили на «добре». Бо до «відмінно» не дотягнули. Адже не все, що мають – працює і справне.

Театр Старицького – у вогні. Черговий викликає пожежних.

А персонал поспіхом полишає робочі місця. Ніхто не панікує, бо це – не надзвичайна ситуація, а звичайні навчання. Деесенесівці продовжують працювати у закладах, де багато відвідувачів. До прикладу, Старицького за одну прем’єру можуть відвідати сотні краян, відтак, увага до нього – пильна. Питання номер один – первинні засоби пожежогасіння. Всі вогнегасники в загальнодоступних місцях, не замкнені й з інструкціями до використання – зрозуміє навіть дитина.

Евакуаційні шляхи розчищені. Система пожежогасіння – в нормі.

Джерела водопостачання в театрі – власні. Ви не повірите, але десь під Старицького знаходиться не одна пожежна водойма.

А, отже, навіть якщо Хмельницький опиниться без води – система в Старицького працюватиме без перебоїв. До речі, це не єдина протипожежна гордість театру.

50 секунд і полум’я до глядачів ніколи не добереться. А, от, дим – запросто. Система димовідведення – головний недолік Старицького.

Рятувальники кажуть, сподіваються, єдиний грубий недолік незабаром усунуть. Акт перевірки разом із приписом уже направили керівництву закладу.

 

 

" " " "