Готуй сани влітку –  у місті продовжують реконструкцію котелень

751

Підготовка до нового опалювального сезону. На вулиці – спека, а тим часом комунальники посилено готуються до зими. Тут замінили старі котли, модернізують і теплотрасу. Усе задля того, аби раціональніше використовувати ресурс та впроваджувати сучасні технології.

Невеличка котельня у центрі міста  дочекалась  оновлення. 2 з трьох котлів на ній уже замінили, решту робіт – лише на часі.

А  ось котельня на Водопровідній модернізується майже повністю. Вона обслуговує понад 70 житлових будинків. Тут оновили  насосний парк, відремонтували покрівлю та оснащують побутові приміщення для працівників.

Старе обладнання  робітники змінюють на більш сучасне італійське та німецьке. Аби вода стала м’якшою, а накип не псував труби, на котельні встановили фільтри.

Змінюють у місті і теплотрасу – замість зношених старих труб тут кладуть нові. Такі роботи проводять на вулиці Зарічанській. Гарантійний термін для нового оснащення – 50 років. Загалом комунальники планують завершити увесь монтаж до кінця літа.  Для проведення технічного обслуговування  подача гарячої води у будинки хмельничан припиняється на два тижні. Графік відключень для кожної ділянки окремий.

" " " "