ГРОМАДА ДРУЖНЯ ДО ДІТЕЙ ТА МОЛОДІ

321

Хмельницький – щодня новий. В рамках впровадження політики про підтримку дітей та молоді відбулась скайп-нарада з представництвом Дитячого фонду ООН ЮНІСЕФ. Обговорили подальші дії для набуття статусу «Громада – кандидат ініціативи». Міський голова каже, такий проєкт – хороша можливість зарекомендувати місто.

Проєкт «Громада дружня до дітей та молоді» передбачає собою інклюзивний підхід який має показати – невидимих людей немає. Ініціатива є світовою і об’єднує прогресивні міста. Програма виконується вже 25 років і охопила в собі 40 країн та близько трьох тисяч міст.

Олександр Симчишин продемонстрував презентацію, де розповів прогрес у розвитку міста в цьому плані. З 2016 року Хмельницький став краще розвиватись саме в молодіжному напрямку. Фестивалі, масштабні заходи щорічно проводить саме молодь,  мерія тільки допомагає.

Міський голова сподівається, до кінця цього року завершаться всі етапи, щоб перейти до підписання меморандуму. В разі успіху місто отримає грантові кошти для реалізації молодіжних проєктів.

" " " "