“Громадянська позиція” + “Народний контроль” = “Народна довіра”   

1160

Анаталій Гриценко лідер партії “Громадянська позиція” презентував хмельничанам новостворену політичну силу “Народна довіра”, що має стати серйозним опонентом чинної влади. На меті  – повне перезавантаження  владної верхівки, ефективна боротьба із копрупцією та формування активного середнього класу.

Анатолій Гриценко йде у президенти. Для цього діяч залучається підтримкою однодумців з різних  політичних сил. Зокрема, “Народного контролю” та “Альтернативи”, які вже увійшли до складу нової платформи “Народна довіра”.

Ті ж вимоги і до майбутніх членів команди нової політсили.  А ще, звісно, активна громадянська позиція щодо війни на Донбасі.

Також політик впевнений, чинна вдала не сприяє завершенню війни на Донбасі.

Політик гостро критикує діяльність чинної влади щодо соціально-економічної  розбудови України.  На думку політика, спершу потрібно побороти корупцію.

Подолати внутрішні і зовнішні загрози, на думку Анатолія Гриценка, об’єднана політична сила зможе, звісно, якщо згуртує український народ. Власне, набір у його команду триває. Двері відкриті усім проєвропейським демократичним силам.

 

 

" " " "