Спільна праця запорука результату.

1122

У Апеляційному суду Хмельницької області вкотре підіймали болючі питання судової системи. Нині мова йшла про реформування виконавчого провадження. Такий захід відбувся вперше і був націлений на покращення роботи усіх органів, які причетні до судової системи. Тому запросили до співпраці педагогів, адвокатів та представників юстиції області.

У Апеляційному суді  Хмельницької області взялися вирішувати проблеми із виконанням судових рішень. Вперше у форматі круглого столу запросили до співпраці представників юстиції, правників та викладачів вищих навчальних закладів відповідного напрямку. Головна проблема сучасного суду – неефективне виконання ухвал. В свою чергу це погано впливає на імідж судової системи в цілому.

Усі присутні погоджується, недоліків у виконавчій системі чимало. Вони різноманітні і поки не систематизовані. Та загальні показники фактично виконаних судових рішень в області за 2017 рік найвищі в Україні.

Щоб покращити результативність, судді активно співпрацюють  з приватними виконавчими службами. Нині таких дві. Такий змішаний підхід  значно допомагає розвантажити потік справ.

" " " "