Група компаній «VITAGRO» поділилася досвідом із житомирськими аграріями

1811

День поля на Житомирщині. В черговий раз аграріїв зібрала Група компаній «VITAGRO». Кожного року прогресивний агровиробник має чим дивувати фермерів всієї країни. На загал широкому колу представників фермерських господарств Житомирщини та Вінниччини були продемонстровані нові погодостійкі сорти пшениці та засоби захисту рослин вищого  покоління.

Традиції незмінні. Свято День поля знову зібрало друзів та колег зі сфери сільського господарства. Організатором вже традиційно виступила Група компаній «VITAGRO». Саме на таких семінарах-практикумах люди мають змогу дізнатися про новинки з селекції сільгоспкультур, засобів захисту та, найголовніше, побачити, як одне та інше працює на практиці.

Цього разу близько сотні аграріїв зібралися на полях одного із фермерських господарств Попільнянського району Житомирської області, яке користується більше ніж п’ятьма сотнями гектарів землі. Головний агроном переконує, співпраця із Групою компаній «VITAGRO» є тривалою та надійною. За 5 років тут впевнилися в якості  та в професіоналізмі фахівців хмельницької компанії.  Тепер майже все, що сіється та чим обробляється – це продукція, яку пропонує «VITAGRO».

Науковці компанії кажуть, кліматичні зміни, які вже три роки відчуває не тільки Україна, а й світ, є незворотними. Саме аграрний сектор від цих змін буде страждати найбільше. Тому  цього року Група компаній  «VITAGRO» всьому сільськогосподарському ринку країни  представила новинки іноземної селекції, а саме – два посухостійкі сорти пшениці. Вони вражають своїми характеристиками.

Чимало фермерів вже вирішили в новому посівному сезоні перейти на ці сорти.

Але аби виростити якісний і високий врожай, одного насіння буде замало. Адже разом із розвитком науки розвиваються і патогенні організми, котрі  негативно впливають на рослини. Саме тому цього року на ринку засобів захисту рослин з’явилися зовсім нові препарати торгової марки «Bayton». Фермери кажуть, з ними вже працюють і результатами задоволені.

Районні чиновники переконують, більша частина коштів, з яких формується кошторис району, надходить від сільського господарства. Тому аби фермери отримували більші прибутки, а місцеві ради – більше фінансових надходжень, працювати необхідно більше і завжди впроваджувати нові технології.

Вже найближчими днями Група компаній «VITAGRO» проведе День поля на Рівненщині.

 

 

" " " "