Гучне затримання наркоторговців у Хмельницькому: роль психолога та його поплічників

Зловмисники налагодили продаж метадону наркозалежним на волі і в колоніях

2666

У Хмельницькому працівники управління протидії наркозлочинності, спільно з бійцями роти поліції особливого призначення, затримали учасників злочинної групи, що займалася збутом метадону наркозалежним особам, інформує сектор комунікації поліції Хмельницької області.

Як з’ясувалось у ході попереднього слідства, організатором злочинної схеми став 51-річний хмельничанин. Чоловік працював позаштатним психологом у всеукраїнській громадській організації, яка займалася реабілітацією наркозалежних громадян, а також розвитком замісної терапії для споживачів наркотиків.

Прикриваючись благородною метою, заповзятливий психолог організував під своєю орудою зовсім інші діяння. Він знайшов собі спільників, разом з якими розробив схему заволодіння метадоном, який видавався наркозалежним як замісний терапевтичний засіб. Причому схема вийшла настільки геніальною, що наркозалежні, які проходили лікування, самі віддавали йому частину одержаного ними метадону.

А вже далі він через своїх спільників продавав цей препарат наркозалежним особам, а також збував його, теж за своїми каналами, у колонії.

Читайте також: Сказ на Хмельниччині: покусаних людей терміново рятують у лікарні

Організатора групи вже затримали, йому голосили про підзору та взяли го під варту. Зараз вирішується питання щодо повідомлення про підозру іншим учасникам ОЗГ.

" " " "