Гуфі спільно із школярами сортуватиме сміття у навчальних закладах.

823

 Екологічно свідомі та активні школярі. У Хмельницькому стартує друга хвиля навчального сортування сміття. Її запускає офіс проєкту «Розумне довкілля Хмельницького». Для його впровадження заручилися підтримкою директорів місцевих шкіл. І вже з лютого навчальні заклади отримають відповідні контейнери для сортування сміття. 

 Від слів до дії. Офіс проєкту «Розумне довкілля. Хмельницький» розпочинає активну роботу із школярами міста. Першим етапом стала просвітницька зустріч, на яку завітали ековолонтери із кожного навчального закладу.

 З лютого стартує друга хвиля навчального сортування. Кожна школа отримає відповідні контейнери для сміття та інформаційні плакати.

 Аби зацікавити усіх, учням запропонували відзняти відео. Тема – сортування сміття. Його хронометраж має бути не більше як дві хвилини. Знімати цікаву історію можна на будь який гаджет. Готові роботи прийматимуться до третього березня. Організатори обіцяють, на нагородження завітає головний екоактивіст міста – Гуфі.

 Учні ідеєю та важливістю сортування сміття перейнялися одразу. Кажуть, від цього залежить майбутнє рідного міста і людей, які тут живуть.

 

" " " "