Хлібзавод в умовах карантину  – як працює підприємство

2396

Продукція без якої не обійтись. Хмельницький хлібзавод  працює в умовах карантину. Буханці  постачають до трьох сусідніх областей.  Підприємство  вже потроху налагоджує підвіз працівників – допомагає міська влада. Згідно вимог, у цехах та на території  роблять дезінфекцію приміщень, а от засобів захисту не вистачає.

Смачний, духмяний  та незамінний. Хмельницький хліб щодня постачають у крамниці міста та магазини трьох навколишніх областей.  Зараз на підприємстві обмежений доступ – адже продовольча безпека понад усе. Однак телефоном заступниця директора розповіла – там дотримуються усіх санітарних вимог.

З початком карантинних заходів на полицях магазинів хмельницький хліб почали упаковувати. Як кажуть у керівництві, це залежить від бажання постачальників. На заводі є пакувальна машина, тож за потреби  – наприклад, якщо поставка іде у віддалені населені пункти, буханці одягають у харчову плівку.

З початку карантину ажіотажу серед покупців не спостерігається, кажуть на підприємстві. Процес випікання іде за графіком. А от з чим дійсно проблема – це з захисними масками. Їх дійсно не вистачає для працівників.

На підприємстві сподіваються, проблему із постачанням масок вдасться вирішити. Адже для працівників харчової галузі в роботі  вони вкрай необхідні.

 

" " " "