Хмельничан закликають допомогти постраждалим від вибухів боєприпасів у Калинівці.

1359

 Волонтери Хмельницького закликають усіх небайдужих хмельничан долучитися до збору гуманітарної допомоги для людей, які постраждали від вибухів боєприпасів на Вінниччині. В страху та шоці люди тікали з домівок в самих тапочках та халатах – тому необхідно все: їжа, одяг, засоби гігієни …

Хмельничан закликають допомогти постраждалим від вибухів боєприпасів у Калинівці. Голова благодійного фонду «Подих надії нації» Тетяна Юзепчук, поспілкувавшись  із колегами-волонтерами, які знаходяться у Калинівці, ініціювала збір допомоги.

Тетяна каже, люди потребують речей першої необхідності: ліки, вода, гігієнічні засоби, одяг. Адже злякавшись вибухів тікали з домівок у самих тапочках.

Нині до Калинівки вже відправили одну автівку із допомогою. Більше того, за словами Тетяни Юзепчук, постраждалих людей забирають до себе сім’ї з інших міст. Аби ті змогли оговтатись від шоку та залагодити свої проблемні питання. Разом з тим волонтери не розслабляються та закликають усіх не бути байдужими. Бажаючим допомогти потрібно здзвонитися з Тетяною за номером телефону, який ви бачите на екрані.

 Допомагають у Калинівці і хмельницькі рятувальники. 27 вересня наші піротехніки відправилися у зону надзвичайної ситуації. Там вони виконують місію з гуманітарного розмінування.

 

" " " "