Хмельничан запрошують на розмову з психологом просто неба

1328

Психологи Хмельницького міського центру соціальних служб для сім’ї дітей та молоді пішли в люди. Раз на тиждень, щовівторка, у сквері імені Шевченка кожен хмельничанин може обговорити свої проблеми чи поставити питання професійному психологу. Спеціалісти кажуть, така практика необхідна. Наші люди, на жаль, не дуже обізнані в психологічних тонкощах. Теми психологи підіймають різноманітні, в основному ті, що стосуються благополуччя в сім’ї, стосунків батьків та дітей.

Якщо ви не йдете до психолога – психолог йде до вас. Відтепер у центрі міста в сквері ім. Шевченка можна отримати професійну психологічну допомогу. Щовівторка психолог з міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проводить прийом усіх бажаючих.

Вже третій тиждень поспіль пані Антоніна проводить розмови із хмельничанами. Щотижня психолог обирає іншу тему. Цього разу говорили про фізичне та сексуальне насилля в родині. Психолог каже, випадків насилля над дітьми останнім часом стає все більше.

 Антоніна Віговська каже, не всі люди обізнані в цій темі. Але вона дуже важлива. Потрібно говорити з дитиною про такі речі, якомога раніше, аби вберегти від біди. Важливо, щоб діти розуміли, що ніхто не має права їх торкатись без їхньої згоди. Навіть невинне пощипування дітей родичами – вже є насиллям, якщо малюкові це не приємно.

Якщо у вас є якісь запитання чи проблеми, які ви хочете обговорити із психологом – щовівторка, з 14 до 15 години у сквері імені Шевченка вам нададуть професійну, безкоштовну консультацію.

 

" " " "