Хмельничани відзначилися на Кубку Європи з бойових мистецтв

1115

Kong Sao-2018 у Польщі. Нещодавно хмельничани відзначилися на Кубку Європи з бойових мистецтв. Окрім медалей, а їх аж 37, наші бійці додому привезли Кубок за кращу техніку ведення поєдинків семи-контакту, безцінний спортивний досвід та нові враження.

Це вже нам Гаррій Осєдлевич демонструє кату зі зброєю. Нещодавно за цей виступ на Кубку Європи з бойових мистецтв він отримав перше місце. Окрім цього, з європейського турніру тренер та боєць привіз Кубок за кращу техніку ведення поєдинків семи-контакту. У Польщі показали себе і вихованці Гаррія Миколайовича.

Практично кожен боєць з Польщі повернувся з нагородами. При цьому, деякі спортсмени навіть стали чемпіонами Європи у кількох версіях Кубку.

Максим Кіссер з Польщі повернувся дворазовим чемпіоном. Перше золото виборов у версії «легкий контакт», друге – у «мікс куміте».

Тепер, каже боєць, залишилося підкорити чемпіонат світу, а ще спробувати себе у восьмикутнику. Останнє, до слова, можливо навіть у Хмельницькому. А ось чемпіонат світу з бойових мистецтв пройде аж наступного року у Чехії. Тож часу підготуватися ще вдосталь.

" " " "