У Хмельницькому стартувала ВЮБЛ серед юнаків

722

Три Одеси, Чортків та Рівне. У Хмельницькому стартувала Всеукраїнська юнацька баскетбольна ліга серед юнаків 2004-го року народження. Господарями першого туру національного старту стали саме хмельничани. Над своїми суперниками наші баскетболісти мали перевагу, бо ж грали на рідному майданчику. А

Одразу ж після старту Всеукраїнської юнацької баскетбольної ліги серед дівчат, у Хмельницькому розпочався національний старт серед юнаків 2004-го року народження. До нашого міста прибули п’ять команд – три одеських, чортківська та рівненська. Господарі майданчика – хмельничани.

Тобто, до Хмельницького прибули найсильніші команди юнаків зі всієї країни. Виграти у кожної збірної буде непросто, втім, каже гравець хмельничан, Захар Фесік, до всеукраїнського старту юнаки готувалися, тож на кожен поєдинок налаштовані рішуче.

До слова, збірну Хмельницької області формують не тільки хмельничани. До складу команди увійшли кілька гравців з Полонного.

У складі хмельницької збірної Сашко Олійник грає вже три роки. Спочатку, каже юнак, команда зігрується, а через дві-три гри демонструє гарні результати.

У цьому сезоні збірна, як одне ціле, грає з самісінького початку. Так, у першій грі хмельничани перемогли одеситів. Попереду – ще дві команди з Одеси, Чортків та Рівне.

 

" " " "