Хмельниччині – 80.

1582

Красо України – Поділля! Хмельницька область відсвяткувала своє вісімдесятиріччя. 22-го вересня 1937 року на карті України з’явилася наша область з центром в місті Кам’янець-Подільський.  З нагоди свята в обласній філармонії зібралися заслужені діячі Поділля.  Із рук керівництва краю пам’ятні відзнаки та нагороди отримали кращі люди області.

Потужний енергетичний комплекс, значний виробничий потенціал, багатопрофільне сільське господарство, значні природні ресурси, розвинена туристична галузь та культура і доброзичливі та працьовиті люди. Це все – Хмельницька область, яка 22-го вересня святкує свій вісімдесятий день народження.

За вагомі внески у розвиток краю керівництво області привітало та нагородило кращих діячів Хмельниччини. Саме завдяки цим людям розвиток краю не стоїть на місті, а постійно йде вперед. Народний депутат України Сергій Лабазюк переконує, тільки спільними зусиллями та злагодженою, як одним механізм, командою можливо створити стратегію стабільного розвитку та процвітання краю.

Свою відзнаку з нагоди свята отримали і лісівники  Ярмолинеччини. Вони кожного дня дбають про зелені насадження подільського краю. І забезпечують чималі надходження до бюджетів усіх рівнів.

Вже в суботу обласний центр буде відзначати свій день народження.

" " " "