Наукова конференція у Хмельницькому

1490

Стратегічні напрямки соціально-економічного розвитку держави в умовах глобалізації. Науково-практична конференція з такою назвою розпочалася у Хмельницькому університеті управління та права. На базі цього навчального закладу такий захід відбувається втретє та щоразу збирає все більше учасників. Так на цьогорічну конференцію прибули освітяни з різних куточків України, США, Польщі та Німеччини.

США, Польща, Німеччина та майже вся Україна. Представники з цих країн та куточків з’їхалися до Хмельницького університету управління та права. На базі тутешнього навчального закладу вже втретє розпочалася міжнародна науково-практична конференція «Стратегічні напрямки соціально-економічного розвитку держави в умовах глобалізації».

Романа Мисліцька до Хмельницького завітала з Німеччини. Тему, що підібрала на конференцію, розповідає дівчина, досліджує вже кілька років, нині ж вирішила поділитися напрацюваннями.

Більше того, переконує Романа, у Європі Україну чекають.

А ось Маріуш Тивонюк завітав із Польщі. Розповідає, у Хмельницькому вже бував кілька років тому, коли ж приїхав цього разу – приємно здивувався. Місто насправді розвивається та квітне. На конференцію пан Маріуш також готувався. Воліє поділитися прогресивним польським досвідом у сфері інвестицій.

Великий «плюс» конференції – на сухій теорії крапку не поставлять. По завершенню наукового заходу світ побачить монографія усіх доповідачів, а ще буде резолюція.

 

" " " "