Хмельницька молодь презентувала соціальне відео про вибори

981

«Навіщо робити вибір, якщо це всього лиш твоє майбутнє?». Хмельницька молодь презентувала соціальне відео про вибори. У ролику головний герой – молода людина, котра вагається – йти голосувати, чи ні. На її рішення впливають кілька негативних персонажів, котрі ігнорують вибори і зробити так саме закликають головного героя. Тож, суть соціального ролика у тому, аби закликати молодих людей не ігнорувати своє майбутнє. Провокативне відео вже бачили наші журналісти.

«Навіщо робити вибір, якщо це всього лиш твоє майбутнє?». Цього року українці двічі підуть на виборчі дільниці. У кінці поточного тижня ми обиратимемо гаранта, а вже восени – новий склад ВР.

Обирати майбутнє, переконаний Сергій Ремез, однозначно повинна молодь. Та ось біда у тому, що молоді люди не такі активні на виборах, як старше покоління.

Аби закликати молодих людей не ігнорувати своє майбутнє, хмельницька молодь презентувала соціальне відео про вибори. У ролику головний герой – молода людина, котра вагається – йти голосувати чи ні. На її рішення впливають кілька негативних персонажів, котрі ігнорують вибори і зробити так саме закликають головного героя, втім остаточний вибір все ж залишається за ним.

Роздумувати, переконана Настя Козак, немає чого. Байдужість, насправді, – не варіант. На вибори однозначно потрібно йти, бо ж як жити далі, якщо ігнорувати своє майбутнє?

" " " "